https://mobirise.com/
One Firm One Concept logo

Toepassing van technologie met succesvolle impact

'vooruitgang boeken in een wereld die steeds veeleisender is'

Administratieve Organisatie en Agile


Van oorsprong is OFC opgericht als technologisch bedrijf met een behoorlijke achtergrond aan kennis en ervaring in de administratieve organisatie. Wij geloven dat organisatieprocessen kunnen worden verbeterd vanuit een menselijke visie.


Wij koppelen strategie, innovatie en technologie met ambitie aan een haalbaar ontwerp. Samen met u lossen wij obstructies adequaat op. Dat doen wij geheel pragmatisch.
Voor derden beoordelen wij ook businessplannen op hun merites, bezien de 'best practices' in een organisatie en of deze nog wel voldoen aan de hedendaagse minimum standaards.


Onze aanpak maakt het verschil; dus niet sec 'u vraagt, wij draaien', en ook geen verplichte raamcontracten. Onze actieve support kan daarmee eens buiten de scope gaan, maar altijd in samenspraak met u. Onze unieke mix van strategie, financiën, technologie, productiviteit en juridische vaardigheden stelt ons in staat een realistisch beeld te vormen. U kunt daarop direct reageren en geboden oplossingen toetsen aan haalbaarheid. 
En dát maakt het Agile: het runnen van een efficiënte organisatie en bewust worden dat zij en haar stakeholders moeten veranderen, om eveneens zo efficiënt mogelijk in de toekomst verder te kunnen.


Het gaat niet sec om financiële resultaten, maar juist om welke maatregelen effectief kunnen leiden tot optimalisering van het bedrijfsresultaat. Dit kan zijn een verbetering aan de opbrengstzijde of aan de kostenkant, of rust in het personeelsbestand, maar het liefst natuurlijk aan beiden voor een ultieme win-win situatie.


Bij OFC geloven we niet in één wondermiddel als het gaat om zakelijke uitdagingen. Wij zijn niet zo zeer van de zachte aanpak, maar zijn wel altijd fair en resultaatgericht. One Firm One Concept, alle neuzen dezelfde kant op!

consult, organisatie advies

Flexibel partnerschap

Digitalisering en globalisering maken verschil.

Digitalisering verandert de economie en de wijze waarop zaken worden gedaan enorm. De kosten zullen veelal verminderen. Handelspartners gaan vaker deel uitmaken van een meerjarenbeleid en de communicatie is doorgaans vlotter geworden.

Technologie, media en telecommunicatie consulting

Performance improvement

Hoe wij werken, maakt het werken anders.

Gericht op een specifiek doel worden met slimme toepassingen processen verbeterd. Met onder meer best-practice analyses worden betere resultaten verworven, door deze te automatiseren of te elimineren voor een hogere efficiëncy.

Consument en retail

Mensen met kennis en passie

Met probleemoplossend vermogen.

Met specifiek advies en concrete oplossingen kunnen wij organisaties transformeren. Onze wijze van opereren vormt veelal een inspiratiebron voor organisaties en instellingen. Weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Technologie, media en telecommunicatie

Data gedreven organisatie

Wat doet u met informatie en mag dat allemaal?

Heeft uw organisatie de wens meer datagedreven te worden. Een verlangen naar beter, groter en meer is menselijk. Welke doelen worden daarmee beoogt en zijn nu het haalbaar? Zijn huidige processen welicht te star zodat kansen worden gemist?

Let us know what you want or send a separate mail with your design in a PDF file to service@jumbolabels.com. Provide as much information as possible please >>>