Verticaal project management is ons sterkte punt

Wanneer er meerdere  (groepen) verwante projecten spelen die als één project moeten worden gecoördineerd kunnen wij u daarmee helpen. In plaats van beheren individuele projecten zelf kan het heel verstandig zijn deze over te laten lopen of samen te voegen.

Het doel is het helpen van organisaties bij het realiseren van strategische resultaten. Dit behoeft directioneel mandaat, duidelijke taal, technische bekwaamheid en leiderschap. Mede omdat veelal alle strategische facetten aan de orde komen zoals planning , budget en kwaliteit van alle programma-onderdelen waaronder kritische (succes) factoren.

Verantwoordelijkheden van een programma manager:
Rapporteert enkel aan hoogste niveau t.a.v. planning, budget en kwaliteit van alle programma-onderdelen.
Leidt op hoog niveau sessies voor het programma plan.
Reviewed / keurt projectplannen voor conformiteit aan programma strategie en het programma plan en schema.
Fungeert als de communicatie kanaal tussen executives en de programma stuurgroep of project eigenaren en voert periodieke briefings / status updates.
Escaleert beslissingen tot executive niveau.

Program management stelt u in staat snel beslissingen te kunnen nemen op direct aanwijsbare feiten. De program manager kan bijzonder goed multi-tasken en houdt de helikopter view onder eigen verantwoording. Voor uw organisatie bijzonder handig als het moeilijk is feiten boven tafel te krijgen of onvoldoende inzicht verkrijgt van de objectieve stand van zaken.

 

Crisis Management Services


Direct hulp wanneer uw normale zakelijke activiteiten onderbroken kunnen worden.

Samen werken

"Bedrijven zijn niet enkel producten en aandelen, maar mensen die samen werken, handelen en service leveren met een gezamenlijk doel."

Strategy-Technology-Profitability

Het gebruik van strategie en techniek. Wij helpen u met creatieve oplossingen de juiste tools te gebruiken met een realistisch resultaat.

Puzzel is één geheel

Wij kunnen een gedeelte van de puzzel onderzoeken of de gehele puzzel. Verbeter het business-process. Er zit meer kracht in uw organisatie dan men er van bewust is.

 

Go to top