IT services

De wereld bestaat inmiddels uit complexe IT systemen waarbij steeds meer wordt geïntegreerd. In principe vormt IT zich als het hart binnen uw organisatie waaraan uw bedrijfsprocessen afhankelijk zijn. Immers, u wilt snel en betrouwbaar communiceren en de juiste informatie op tijd verkrijgen. Echter, IT ansich betreft één van de meest kritieke onderdelen van uw organisatie. Onderkent u de risico's wanneer het systeem niet doet wat u wilt?

Verbeteren van uw IT omgeving
Wij kunnen u helpen met IT Auditing t.b.v. de technische infrastructuur, operationele informatiesysteem, procesinrichting, hardware(gebruik), software(gebruik), een web omgeving. Denkt u hierbij ook aan complete migraties van uw netwerksystemen, verhuizing, de ontsluiting van een of meerdere bedrijfskritische services via het internet. Implementaties van nieuwe programmatuur?

Onze werkwijze is erg efficiënt ingericht, om fouten uit te sluiten en gezamenlijk met u de inzet zo goed mogelijk te benutten. Onze oplossing behelst niet alleen een status quo maar dragen u daadwerkelijk oplossingen aan ter verbetering van IT processen en de beveiliging van uw waardevolle informatie.

Onze aanpak?

Inventarisatie (As-Is Scenario)
Kritische analyse
Aanbevelingen en Actie plan
Maak het gemakkelijker door gebruik van de juiste software

En vooral Keep IT Simple!

     
   

Advies & Ontwerp

Permanente begeleiding

Helpdesk / ad - hoc

Beveiliging

Logistieke ondersteuning

Project managementSamen werken

"Bedrijven zijn niet enkel producten en aandelen, maar mensen die samen werken, handelen en service leveren met een gezamenlijk doel."

Strategy-Technology-Profitability

Het gebruik van strategie en techniek. Wij helpen u met creatieve oplossingen de juiste tools te gebruiken met een realistisch resultaat.

Puzzel is één geheel

Wij kunnen een gedeelte van de puzzel onderzoeken of de gehele puzzel. Verbeter het business-process. Er zit meer kracht in uw organisatie dan men er van bewust is.

 

Go to top