Thinking Out of the Box

Door marktwerking worden de eisen die aan organisaties worden gesteld, continu aangescherpt. Dit terwijl de tolerantie voor fouten steeds verder daalt en juridisering maakt het daarmee al met al niet gemakkelijker. Wij helpen u met het doorbreken van de gebruikelijke manier van denken en doen. 

"Kracht in diversiteit"

OFC is een klein bedrijfskundig bureau en levert sinds het jaar 2000 een breed specialistisch pakket aan diensten op de gebieden van IT, Legal en Consulting services.

Met een flinke basis kennis en ervaring kunnen wij u helpen met specifieke oplossingen voor knelpunten welke nu een beletsel vormen in de vooruitgang van uw organisatie.
Directe toegang tot pragmatische hulp maakt uw organisatie meer flexibel en u verkrijgt direct helder inzicht van ons als sparringspartner.

Kennis en ervaring, gebundeld met specialisme vertaalt zich in nuttige en resultaat trajecten al ware wij een verlengstuk van uw organisatie. De empathie voor onze cliënten in diverse branches maken uw succes daardoor sneller mogelijk. We worden derhalve ook gezien als bedrijvendokter.

Wij zijn erg sterk met directe hulp in het Midden en Klein Bedrijf (MKB) maar wij zijn ook zeer ervaren bij grotere organisaties zoals de Rabo Bank, Fletcher Hotel Group, HMG, Duff & Phelps, Nuon Vattenfall, The Boeing Company Seattle, Rheinmetall Defence Germany, Q4 Orlando, James Hardy, Carolus Panifex, Simteq, HÅG, Buddha to Buddha, Point-S, enz. Wij werken internationaal.

Neem contact met ons op voor een kennismaking of leg uw case eens aan ons voor. We hebben behoorlijk wat ervaring. Wie weet, kunnen wij u helpen.

Go to top