Thinking Out of the Box

Door marktwerking worden de eisen die aan organisaties worden gesteld, continu aangescherpt. Dit terwijl de tolerantie voor fouten steeds verder daalt en juridisering maakt het daarmee al met al niet gemakkelijker. Wij helpen u met het doorbreken van de gebruikelijke manier van denken en doen. 

IT services

De wereld bestaat inmiddels uit complexe IT systemen waarbij steeds meer wordt geïntegreerd. In principe vormt IT zich als het hart binnen uw organisatie waaraan uw bedrijfsprocessen afhankelijk zijn. Immers, u wilt snel en betrouwbaar communiceren en de juiste informatie op tijd verkrijgen. Echter, IT ansich betreft één van de meest kritieke onderdelen van uw organisatie. Onderkent u de risico's wanneer het systeem niet doet wat u wilt?

Verbeteren van uw IT omgeving
Wij kunnen u helpen met IT Auditing t.b.v. de technische infrastructuur, operationele informatiesysteem, procesinrichting, hardware(gebruik), software(gebruik), een web omgeving. Denkt u hierbij ook aan complete migraties van uw netwerksystemen, verhuizing, de ontsluiting van een of meerdere bedrijfskritische services via het internet. Implementaties van nieuwe programmatuur?

Onze werkwijze is erg efficiënt ingericht, om fouten uit te sluiten en gezamenlijk met u de inzet zo goed mogelijk te benutten. Onze oplossing behelst niet alleen een status quo maar dragen u daadwerkelijk oplossingen aan ter verbetering van IT processen en de beveiliging van uw waardevolle informatie.

Onze aanpak?

Inventarisatie (As-Is Scenario)
Kritische analyse
Aanbevelingen en Actie plan
Maak het gemakkelijker door gebruik van de juiste software

En vooral Keep IT Simple!

     
Go to top