Thinking Out of the Box

Door marktwerking worden de eisen die aan organisaties worden gesteld, continu aangescherpt. Dit terwijl de tolerantie voor fouten steeds verder daalt en juridisering maakt het daarmee al met al niet gemakkelijker. Wij helpen u met het doorbreken van de gebruikelijke manier van denken en doen. 

Administratieve Organisatie en Agile

Van oorsprong is OFC opgericht als technologisch bedrijf met een behoorlijke achtergrond aan kennis en ervaring in administratieve organisatie. We geloven dat bedrijven kunnen worden geholpen door er een menselijke kijk. Met expertise, openhartig en een kijk van buitenaf als externe.

Wij koppelen strategie, innovatie en technologie met ambitie aan een haalbaar ontwerp, lossen samen met u adequaat obstructies op en werken heel pragmatisch. Voor derden beoordelen wij ook business plannen op hun merites, bezien de 'best practices' in een organisatie en of deze nog wel voldoen aan de hedendaagse minimum standaards.

Maar dát doen we met u samen. Onze aanpak verschilt nogal dan sec u 'vraagt, wij draaien'. Het kan vaak niet anders dan net buiten de scope te werken door de dynamiek van uw organisatie. Onze unieke mix van strategie, financiën, technologie, productiviteit en juridische vaardigheden stelt ons in staat een beeld te creëren van de werkelijkheid. U kunt daar direct op reageren en oplossingen toetsen aan haalbaarheid. Dát maakt het Agile.

Neem als voorbeeld Verantwoording:
Verantwoording betekent het meten van resultaten in de hele organisatie met mensen die verantwoordelijk zijn voor hun prestaties. De mogelijkheid om de prestaties nauwkeurig te meten is essentieel voor elke organisatie wanneer u efficiëntie wenst te verhogen en te zorgen voor een optimaal succes. Een meetsysteem motiveert medewerkers en beslissers gelijk. Ze hoeven zich niet meer te verschuilen achter allerlei excuses, immers de feiten liggen er ineens. Herkent u het fenomeen?

DE TOEKOMST

Bij OFC geloven we niet in één wondermiddel als het gaat om zakelijke uitdagingen van onze klanten. Wij houden zelf niet van de zachte aanpak maar zijn wel fair en zeer resultaat gericht. One Firm One Concept, alle neuzen dezelfde kant op!

Samen werken

"Bedrijven zijn niet enkel producten en aandelen, maar mensen die samen werken, handelen en service leveren met een gezamenlijk doel."

Strategy-Technology-Profitability

Het gebruik van strategie en techniek. Wij helpen u met creatieve oplossingen de juiste tools te gebruiken met een realistisch resultaat.

Puzzel is één geheel

Wij kunnen een gedeelte van de puzzel onderzoeken of de gehele puzzel. Verbeter het business-process. Er zit meer kracht in uw organisatie dan men er van bewust is.

 

Go to top